Coachwandeling

Bent u het beu dat uw viervoeter steeds trekt aan de lijn, uitvalt naar andere honden of mensen? Is gaan wandelen met jouw hond een sleur geworden?

Wel met onze coachwandeling bent u bij ons aan het juist adres. Met onze 2 formules garanderen wij resultaat na elke beurt.

 

Formule 1:      1 beurt = 1u.

Tijdens deze sessie gaan wij samen met jou als baasje aan de slag om de problemen actief aan te pakken. U krijgt gedurende dit uur een instructeur toegewezen die samen met jou de problemen 1 op 1 zal aanpakken. Wij gaan hiervoor opzoek naar de juiste balans tussen jou en jouw viervoeter om op een aangename en plezante manier terug te gaan wandelen. 

 

Formule 2:      5 beurten. 1 beurt = 1u.

Deze formule is opgebouwd om de problemen aan te pakken in prikkelrijke situaties. Ook hier krijg je bij elke beurt een instructeur aangewezen die samen met jou het probleem gaat aanpakken. Wij maken hierbij gebruik van onze eigen honden om bepaalde situaties te kunnen uitlokken. Ook de locatie van onze trainingen passen wij aan naar de problematiek. Deze formule is als volgt opgebouwd:

 

Les 1: Instructeur leert de hond het correctiemiddel aan.

Les 2: Instructeur leert het baasje het gebruik aan van het correctiemiddel.

Les 3: Opbouwen van prikkels tijdens het wandelen.

Les 4: Maximale aanwezigheid van prikkels tijdens het wandelen. 

Les 5: Deelname aan een duo groepsles.

 

Bij formule 2 is een gratis 1 - meterlijn naar keuze inbegrepen.

 

Voor meer informatie en prijsaanvragen kan dit via het contactformulier.