Contact
Maatschappelijke zetel:

K9 REALITY
Luikerweg 25
1745 OPWIJK

0485 50 43 61

k9reality@hotmail.com

BE0766.350.478

Trainingslocaties:

- Affligemdreef 189 te 9300 AALST (hondenschool)

- Karenveldstraat 1745 OPWIJK.(naast nr 15)

Reacties

Annemie Wynant
8 maanden geleden

Jef, is onze enthousiaste engelse springer spaniël. Een jachthond met een energiek karakter waardoor het wandelen aan de leiband quasi onmogelijk werd. Genieten van onze dagelijkse wandelingen in het veld deden we allesbehalve. Bij K9 Realty hebben ze via privé training zeer intensief gewerkt op het trekken aan de leiband. Ik schrijf ook zeer bewust mijn recensie neer 6 maanden na de training. Ik geloofde niet dat wandelen met Jef weer aangenaam kon worden, laat staan met blijvend resultaat. En toch! Ze hebben Jef niet omgetoverd tot een andere hond maar zijn keihard met hem aan het werk gegaan. En ook wij als baasjes zijn mee betrokken. Met de juiste commando’s, consequent gedrag en de nodige tools om ons te ondersteunen genieten we opnieuw van de wandelingen met Jef. Elke wandeling blijft werken en trainen en dat is ook wat een energieke hond als jef nodig heeft. We blijven ook elke week naar de groepsles gaan en leren altijd bij. Hun aanpak is uniek, met veel passie en met veel liefde voor de honden. Zonder K9 realty was dit niet mogelijk geweest. Bedankt Sam en Jeroen.

vanden branden rudy
een jaar geleden

na jaren honden in huis, ging het nu eventjes goed mis, sterke dame in huis, stonden op het punt pup in huis te nemen, altijd meerdere in huis, door verkeerde aanpak van ons, zagen we het bos door de bomen niet meer, slapeloze nachten, is dit nu echt het einde van honden in ons leven, geen pups meer enz, help wat gebeurt er, na hulp sam en jeroen, klaarde het op, pup komt eraan, terug vertrouwen in onze hond, ja we zijn er terug, deur stond op kier voor pup, nu wagenwijd open vol vertrouwen, met een TOPTEAM achter ons als we het weer eens vergeten zijn, HOOPVOL

Els
2 jaar geleden

Thor, onze lieve en supersociale duitse herder, had maar 1 probleem: trekken aan de leiband. Wat ben ik blij dat ik
Jeroen en Sam inschakelde: na 1 les was er al verbetering en nu gaat het super. Ik ben fier op Thor en ook een beetje op mezelf 😉 want een hond iets leren loopt altijd via het baasje. Jeroen en Sam benoemen kwistig wat we al goed doen en sturen bij waar nodig. Nog 1 les: ik kijk er al naar uit. Ze zijn elke euro meer dan waard en onze Thor zie ik nu nog liever als dat al mogelijk zou zijn.

Ingrid
2 jaar geleden

Nala is een hondje met bagage en die voordat we haar adopteerden helemaal niets kende en ook niet gesocialiseerd was. We zijn enorm blij dat we Sam en Jeroen hun contactgegevens hebben gekregen via onze dierenarts. Na 1 privéles merkten we al onmiddellijk een groot verschil. Na elke les en elke (groeps)training merken we dat ze heel veel heeft bijgeleerd, en wij als baasje ook. Sam en Jeroen hebben een gigantisch hart voor honden en hun toewijding is echt geweldig. Ze hebben kennis en gaan actief op zoek naar een oplossing om ons te helpen. Dank je wel, Sam & Jeroen!

Sahar asfour
2 jaar geleden

Paar maanden geleden heb ik mijn allereerste hondje geadopteert, haar naam is Loki, ze was een waak hondje op de boerderij met geen sociale leven, dus bij deze ze wou ALLES aanvallen.
K9 reality trainen niet alleen honden maar baasjes ook, ze helplen jou van A tot Z,
Ik ben hun eewig dankbaar, ik kwam van 0 ervaring met Hondjes tot een goeie baasje worden voor Loki.

K9 jullie zijn Toppers echt een grote Merci voor alles. Tot de volgende keer

De Braekelaer Yvette
2 jaar geleden

Paco was een hele schuwe en wantrouwige hond die ik adopteerde in een asiel in Servië
Ook een slechte ervaring met trainer gehad
Ik heb hem zelf met veel geduld iets kunnen leren, maar hij had angst van alles en iedereen. Ik kon hem niet aaien, borstelen en wandelen ging zeker niet
Tot ik via 't Aportje de tel. van Sam kreeg.
Met zijn hulp is het stapsgewijs vooruit gegaan en ik kan nu genieten van een lieve, brave, aanhankelijke hond.
Wat een resultaat !
Hij laat zich nu zelfs aaien door anderen !
Bovendien kunnen we samen wandelen en van de natuur genieten !
Dank je wel Sam !

Rita Van den Abbeel
3 jaar geleden

Super trainers Sam en Jeroen.
Bedankt dat mijn leven geen hel meer is met ons Kira(mechelse herder 8mnd)
Verkeerde trainer genomen, uiteindelijk bij professor wegens gedragsstoornis, medicatie(antidepressiva) kreeg ik de raad om bij jullie eens raad te vragen via iemand die bij jullie ook les volgt. Gevolg...medicatie onmiddellijk stoppen , Kira had geen gedragsstoornis maar zij was baas. Na 1 les ging alles al veel beter en had ik een andere hond en voelde ik me ook veel beter. Na 5 trainingen staan we al heel ver. Ik ben nu een fier baasje van Kira dankzij jullie. Jullie staan altijd klaar en pakken het probleem duidelijk aan. K9Reality, een AANRADER. Jullie zijn top. Bedankt

christel
3 jaar geleden

Na 1u privéles is het wandelen met mijn Duitse Herder veel aangenamer geworden. Op de straat reageert mijn hond helemaal anders dan op de hondenschool, het was dus zeer handig dat jullie ook "les geven" op de straat EN dat jullie ook beschikken over andere honden om de reactie van mij en mijn hond te testen en vervolgens mij heel wat tips te geven. dankjewel Sam en Jeroen

Van Haute Jeannine
3 jaar geleden

10 trainingen gehad voor mijn Duitse herder Max. Door omstandigheden had Max in zijn eerste levensjaar niet de nodige training gehad die nodig was geweest en hierdoor behoorlijk eigenzinnig. Door mijn eigen lichamelijke beperkingen en gemis aan de nodige kennis, kreeg ik het niet voor mekaar om Max onder controle te houden en te krijgen. Uiteindelijk de hulp ingeroepen van Sam en Jeroen. We zijn nu 10 lessen verder, met als resultaat dat Max naar mij luistert op meerdere commando’s, naast mijn scootmobiel loopt, speelt, etc. Een echte verademing en genot om met Max de deur uit te gaan.
Het was voor mijzelf ook niet makkelijk en vergde uithoudingsvermogen, innerlijke rust en consistentie, maar het resultaat mag er zeker wezen! Een aanrader voor iedereen!
Bedankt Sam en Jeroen

Sarina
3 jaar geleden

Een jonge, dominante boerboel die geen correcties aanvaard. Na de kennismaking op het terrein werd duidelijk dat hier een hele andere aanpak voor nodig was. We hebben samen besloten om privélessen te nemen thuis. Na iedere les zien wij een verschil in onze hond. Het is terug aangenaam en leefbaar. Fantastisch om het te zien! We kijken al uit naar de hondenschool bij jullie! Merci!

Reactie plaatsen