Groepslessen

Kleine groepsles:

Om de overstap voor jou en jouw viervoeter te vergemakkelijken naar een les in grote getallen bieden wij jou een uniek lessenpakket aan. In een lessenpakket van 5 beurten gaan wij samen met jou en maximum 5 andere honden aan de slag. Door de groep klein te houden kunnen wij jou voorbereiden op lessen in grotere groep. Op deze manier kunnen wij meer aandacht besteden aan jou en jouw viervoeter. De focus van deze lessen ligt vooral op focus van je viervoeter naar jou toe.

Voor meer informatie over de lessen of de prijzen neem contact op via het contactformulier.

Algemene groepsles:

 

Bent u opzoek naar groepslessen om samen met jouw viervoeter te trainen in bijzijn van andere honden en hun baasjes. Natuurlijk is dit ook mogelijk bij ons.. Samen met onze instructeurs gaan wij gedurende één uur samen aan de slag. Onze trainingen zijn niet wedstrijdgericht of gebaseerd op het behalen van een examen om door te stromen. Wij streven naar een wel opgevoegde huishond waarbij plezier centraal staat.

Om deel te kunnen nemen aan de groepslessen kan dit enkel na toestemming van een instructeur. Wij trainen steeds op verschillende plaatsen, parken, markten, drukke plaatsen, .....

De groepslessen gaan elke zaterdag steeds door van 11u30 tot 12u30.

 

Wij hebben 2 trainingslocaties, namelijk:

- Affligemdreef 189 te 9300 AALST. 

- Karenveldstraat te 1745 OPWIJK (naast nr 15).